Kortingscode.nl ontvangt mogelijk een commissie wanneer je via een van onze links een aankoop doet.

Marèl Bruins

Marèl Bruins
Marèl Bruins

Kortingscode.nl redacteur

Toen ik mijn carrière in de marketing wereld begon, startte ik met het ontwerpen van advertenties voor bedrijven. Mijn passie voor marketing helpt me inmiddels nog steeds iedere dag om de beste deals en kortingscodes te vinden en te delen met andere kortingsfanaten. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn favoriete games, work-outs en ga ik vaak naar festivals en concerten.

Gespecialiseerde onderwerpen

Ik heb een breed spectrum van interesses. Reizen, naar festivals gaan en nieuwe gadgets zijn slechts enkele voorbeelden. Ik doe graag onderzoek naar bespaartips binnen deze categorieën, niet alleen voor de lezer, maar ook voor mezelf en mijn team. Zo kunnen we namelijk allemaal profiteren van goede deals.

Laatste artikelen

Een goed betaalbaar matras: hier moet je op letten

Een goed betaalbaar matras: hier moet je op letten

Door Marèl Bruins14 mei 2024

Je zou zeggen dat het tegenwoordig een stuk makkelijker is geworden om een goed matras te kopen. Niet alleen speciaalzaken, maar ook veel online winkels bieden matrassen aan. Maar is een duur matras nu echt meteen beter, of kun je ook geld besparen zonder je nachtrust daarvoor in te leveren? Wij gingen op onderzoek uit.

Onderzocht: Zo laat jij bloemen goedkoop bezorgen

Onderzocht: Zo laat jij bloemen goedkoop bezorgen

Door Marèl Bruins9 apr 2024

Voor elke gelegenheid bestaat er wel een bloemetje. Of je nu iemand een hart onder de riem wilt steken, laten weten dat je aan diegene denkt, of simpelweg als blijk van waardering. Met de opkomst van online bloemisten is het nu nóg gemakkelijker om het perfecte boeket te vinden. In dit artikel vertellen wij je wat de voordelen zijn en hoe jij (bijna altijd) kunt profiteren van extra kortingen!

Pimp je badkamer: zo geef je je badkamer een budgetvriendelijke make-over

Pimp je badkamer: zo geef je je badkamer een budgetvriendelijke make-over

Door Marèl Bruins9 feb 2024

De kosten voor een badkamerrenovatie kunnen behoorlijk uiteenlopen. Gemiddeld spenderen we tussen de €5000 en €15000 aan een nieuwe badkamer. Toch zijn er genoeg opties om je badkamer voor een stuk minder geld op te knappen. In dit artikel vertellen we je hoe je met een klein budget je badkamer kunt upgraden.

Deze budget cadeautjes zijn perfect voor ieder Sinterklaas dobbelspel

Deze budget cadeautjes zijn perfect voor ieder Sinterklaas dobbelspel

Door Marèl Bruins5 dec 2023

Misschien speel je het Sinterklaas dobbelspel dit jaar voor het eerst, of heb je het inmiddels zoveel gespeeld dat je nieuwe inspiratie nodig hebt. In dit artikel vertellen we je over de leukste (en budgetvriendelijke) cadeaus die perfect zijn voor ieder gezelschap.

Black Friday deals: De beste en goedkoopste airfryers op een rij

Black Friday deals: De beste en goedkoopste airfryers op een rij

Door Marèl Bruins10 nov 2023

In dit artikel vertellen we je over de goedkoopste én beste airfryers in 2023. Hiervoor hebben we onderzoek gedaan naar het huidige aanbod van airfryers onder de €100 en €50. We hebben hierbij gekeken naar de meningen van gebruikers en de testscores.

Zo studeer je online met korting (of zelfs helemaal gratis)

Zo studeer je online met korting (of zelfs helemaal gratis)

Door Marèl Bruins29 aug 2023

Wil je doorstuderen naar mbo, hbo of wo, of ben je klaar om een carrièreswitch te maken? Dan zul je vast al het een en ander gevonden hebben op het internet. Maar tussen de vele scholen en honderden opleidingen, kan het lastig zijn om iets te vinden wat echt bij jou past. Om de keuze een stukje makkelijker te maken voor je, hebben wij alle voordelen en opties op een rijtje gezet.

Een handige gids voor goedkope bier en wijn

Een handige gids voor goedkope bier en wijn

Door Marèl Bruins18 jul 2023

De zomer is weer begonnen. De tijd voor een verfrissend biertje op het terras, of een glas rosé in de avond is weer aangebroken. Toch kan een terrasje al snel aantikken in deze tijd, niets is immers zo duur als het eerste pintje. Doorgaans kost een biertje op een terras minstens €3,80. Dat kan natuurlijk behoorlijk oplopen als je iedere week wilt genieten van deze zomerse uitjes. In dat geval kan het slimmer zijn om in de winkel of online, goedkoop je eigen bier in te slaan. Toch kan dat (vooral sinds de komst van het nieuwe verbod op drank) behoorlijk aantikken. Om te voorkomen dat je aan het einde van deze zomer platzak bent, delen we graag onze tips met je.

Rijden zonder financieel lijden: tips voor goedkope auto onderhoud

Rijden zonder financieel lijden: tips voor goedkope auto onderhoud

Door Marèl Bruins30 jun 2023

Of je nu in een nieuwe, tweedehands, of een derdehands auto rijdt, iedereen wil zo veel mogelijk besparen, zonder daarvoor kwaliteit in te leveren. Toch blijkt het lastig om daadwerkelijk te weten of je teveel betaalt voor je auto. Omdat garages en benzine al duur genoeg zijn, vertellen wij je in dit artikel hoe jij het beste kunt besparen op auto-onderhoud.

Besparen op festivals: Dankzij deze slimme tips vermijd jij een financiële  kater

Besparen op festivals: Dankzij deze slimme tips vermijd jij een financiële kater

Door Marèl Bruins23 mei 2023

Festivalgangers weten maar al te goed dat het festival seizoen weer gestart is. Naast het lekkere weer, betekent het dat ook het leeggelopen bankrekening seizoen weer is aangebroken. Ieder jaar lijken de festivaltickets weer wat duurder geworden. En dan is het moeilijk om als echte festival-fan nog steeds naar al je geliefde festivals te kunnen. Daarom hebben we bij kortingscode.nl nu de ultieme festival bespaargids gemaakt.

© 2024 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·