Kortingscode.nl ontvangt mogelijk een commissie wanneer je via een van onze links een aankoop doet.

Myrthe Kesseler

Myrthe Kesseler
Myrthe Kesseler

Kortingscode.nl redacteur

Ik wilde van deze hobby dan ook mijn werk maken en de strategieën achter digitale teksten schrijven begrijpen en leren toepassen. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik met de teksten die ik schrijf anderen kan helpen besparen!

Gespecialiseerde onderwerpen

De onderwerpen waarmee ik affiniteit heb zijn uitjes, ondernemen en muziek gerelateerde onderwerpen. Maar ik vind eigenlijk alles leuk om over te schrijven!

Laatste artikelen

Citytrip op komst? Goedkoop reizen naar Londen met deze 5 bespaartips

Citytrip op komst? Goedkoop reizen naar Londen met deze 5 bespaartips

Door Myrthe Kesseler19 apr 2024

Budgetvriendelijk reizen, wie wil dat nu niet? Tegenwoordig is reizen erg populair, maar zeker niet de goedkoopste hobby om te hebben. Met deze 6 bespaartips kun jij goedkoop reizen naar de stad die bekendstaat om de vele iconische bezienswaardigheden en prachtige historische gebouwen. Je raadt het al, Londen.

Gratis podcast luisteren? Dat doe je met deze 4 tips

Gratis podcast luisteren? Dat doe je met deze 4 tips

Door Myrthe Kesseler19 mrt 2024

Je hoort tegenwoordig iedereen erover: mensen luisteren ernaar tijdens het wandelen of boodschappen doen, in het openbaar vervoer of zelfs op de loopband. We hebben het natuurlijk over podcasts, maar om dit te beluisteren kan het soms best wat geld kosten. In tijden van inflatie is ieder dubbeltje er natuurlijk één. Lees daarom in dit artikel 4 tips om gratis podcasts te beluisteren.

Hoe werkt Temu en is het platform betrouwbaar?

Hoe werkt Temu en is het platform betrouwbaar?

Door Myrthe Kesseler1 mrt 2024

Temu, wie kent het niet? Inmiddels is Temu een shopping platform waar bijna iedereen wel een keer over heeft gehoord, maar is Temu betrouwbaar? En hoe werkt Temu nou eigenlijk? Dit zijn vragen die in de wandelgangen vaak besproken worden over dit populaire shopping platform. In dit artikel lees je de antwoorden op de veel gestelde vragen over Temu. 

Mannendag op komst? 5 top uitjes voor mannen

Mannendag op komst? 5 top uitjes voor mannen

Door Myrthe Kesseler30 jan 2024

Komt jullie mannendag eraan en weet je niet zo goed wat jullie moeten ondernemen? Dan is dit artikel speciaal voor jou! In dit artikel lees je 5 tips om een actieve, stoere of juist originele dag te kunnen beleven met de mannen. Ook vind je in dit artikel bespaartips om het voor zowel jullie als de portemonnee een onvergetelijke dag te maken.

© 2024 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·