Dockers kortingscode

Dockers kortingscodes

opener

Dockers kortingscode
Shoppen met een Dockers kortingscode? Dat doe je hier op Kortingscode.nl. Lees hieronder hoe je het best kunt besparen bij Dockers. We hebben al diverse kortingscodes gehad in het verleden, zoals:

  • 30% korting op alles
  • 10% korting plus gratis verzending
  • 20% korting op een specifieke broek

Tips voor nog meer korting
Gelukkig biedt Dockers naast kortingscodes ook andere manieren om te besparen. Zo is er regelmatig een Dockers sale waarbij de korting oploopt tot 50%. Ook is er soms uitverkoop op een bepaalde categorie. Dan pak je bijvoorbeeld 20% korting op shirts of 30% korting op accessoires.

Nieuwsbrief kortingscode
Ook als je hier geen kortingscode treft kun je er zelf één gebruiken. Je hoeft hier alleen je e-mailadres voor in te vullen op de Dockers homepage. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een Dockers kortingscode ter waarde van €10. Daar bovenop wordt je bestelling met deze kortingscode ook nog eens gratis verzonden.

Ontvang gratis verzending
Bij Dockers ontvang je al gratis verzending bij besteding van €50. Let dus op de waarde van je bestelling voor je afrekent. En zoals gezegd, met de nieuwsbrief kortingscode ontvang je gratis verzending.

Er zijn dus genoeg manieren om te besparen op Dockers kleding. Bezoek deze pagina regelmatig of klik op Favoriet om updates te ontvangen.

opener

Retourneer je bestelling gratis

We hopen natuurlijk dat je Dockers bestelling in de smaak valt. Toch weten we allemaal dat je het niet altijd kunt treffen. Gelukkig retourneer je je bestelling gratis bij Dockers. Je krijgt er ook nog eens 4 weken de tijd voor.

Winnen op Facebook

Zoals voor zoveel shops geldt; volgen op social media loont. Bij Dockers kun je meedoen aan winacties waarbij je kans maakt op gratis kleding en meer. Dus waar wacht je nog op?

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Dockers

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Dockers kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Dockers heb je gemist!
Broeken met 50% korting in de uitverkoop
50% korting op een chino
Dockers korting: shop in de mid season sale met 40% korting
Dockers korting: 30% korting op alles